Affaldsindsamling for institutioner i Fredericia

Arrangør: Fredericia 7000
DN Fredericia organiserer sammen med Affald & Genbrug i Fredericia affaldsindsamlingen 2019. Institutionerne melder sig her, og vi sørger for affaldssække, strips, juice og indsamling af de fyldte affaldssække. Vi skal vide, hvor mange, der samler, hvor og hvornår.
DN Fredericia og Affald & Genbrug organiserer Affaldsindsamling 2019 for institutioner i Fredericia.
Heldigvis deltager mange institutioner i den årlige affaldsindsamling; men vi vil gerne gøre det endnu bedre. Institutioner samler affald i ugen op til den nationale indsamlingsdag den 31. marts. Tilmeld din institution senest 1. februar 2019. Fortæl hvem I er, hvor mange, der samler ind, hvor I samler ind, og hvornår I samler ind. Vi organiserer indsamlingerne, så der ikke er flere, der samler affald de samme steder. Vi sørger for I får affaldssække til de tilmeldte, strips til at lukke sækkene med, juice til deltagerne, og vi sørger for at hente de fyldte affaldssække på aftalte steder.
Kontakt
Adresse
  • Industrivej 8
  • 7000 Fredericia
Mødested
Tilmeldingsfrist for institutioner er den 1. februar. Den viste adresse er Affald & Genbrugs adresse. Institutionerne melder sig til Affald & Genbrug; men møder og indsamler selvfølgelig fra deres egen adresse. Starttidspunktet er hele ugen før søndagen med den nationale affaldsindsamling. Altså fra den 25. - 29. marts 2019.
Kommende arrangementer

Årsmøde DN Fredericia

Fredericia