Årsmøde og foredrag med ulvetracker Thomas Boesdal

Arrangør: Holstebro 7500
Hvad mener du om ulven? Efter vores Årsmøde overlader vi scenen til Thomas Boesdal, som ved en hel del om ulven. Han er om nogen ude i felten - lige i halen på ulven. Han kan gøre os klogere på dette dyr, som skaber så meget debat. Der serveres øl/vand/kaffe og kage.
DN Holstebro er meget glade for, at den lokale ulvetracker Thomas Boesdal fra Hjerm, vil komme og udbrede sin store viden om Danmarks "nye" rovdyr ulven. Efter det formelle Årsmøde, vil Thomas på en garanteret levende og lidt provokerende facon fortælle om det dyr, som han om nogen nærmest følger lige i halen. Det gør han vel at mærke døgnet rundt. Nu er der så også kommet ulveunger i Holstebro området. Det bliver naturligvis plads til spørgsmål og debat. DN Holstebro byder på øl/vand og kaffe og kage. Vi glæder os meget til at se mange af jer til en berigende aften. ALLE ER VELKOMMEN - HUSK TILMELDING SENEST 1. OKTOBER (SKRIV HVOR MANGE DER KOMMER). Max. 200 deltagere.
Kontakt
Adresse
  • Kirkestræde 11
  • 7500 Holstebro
Mødested
Bibliotekssalen ved Holstebro Rådhus. . TILMELDING NØDVENDIGT (Skriv hvor mange I kommer). Rettelse til medlemsbladet: Tilmeldingsfristen er 1. oktober. Max. 200 deltagere.
Kommende arrangementer

Foredrag om bæveren

Holstebro