Årsmøde 2017 - DN Mariagerfjord

Arrangør: Mariagerfjord 9560
Kom med til årsmøde for DN Mariagerfjord på den hyggelige Færgekro i Hadsund og mød foreningens nye direktør - Søren Bojer Nielsen. Dagsorden ifølge vedtægter.
DN er en demokratisk og landsdækkende forening. Derfor bliver der hvert år i stort set alle kommuner valgt en afdelingsbestyrelse. Sådan er det selvfølgelig også i Mariagerfjord Kommune.

Torsdag den 26.oktober kl. 19 afholdes årsmødet på Færgekroen, Færgevej 1, Hadsund, og alle medlemmer nye som gamle er velkomne.

Vi får til mødet besøg af foreningens nye direktør, Søren Bojer Nielsen, som vil starte mødet med et oplæg om hvordan det er at være ny direktør i DN og hvad DN’s rolle i samfundet er. Aktuelle naturpoliske sager kan også komme på dagsordenen, og der bliver efter oplægget mulighed for at stille spørgsmål.

Efter mødets første del bliver der en pause, hvor foreningen er vært ved noget kaffe/the og brød, og herefter afholdes årsmødet med dagsorden efter vedtægterne: valg af dirigent, aflægning af bestyrelsens beretning, valg til bestyrelse, valg af suppleanter, behandling af indkomne forslag og eventuelt.

Mødet forventes afsluttet ca. kl. 21.30
Kontakt
Adresse
  • Færgevej 1
  • 9560 Hadsund
Mødested
Færgekroen i Hadsund Syd