Årsmøde 2017 med spændende foredrag og debat om rewilding: 'Hvorfor er der udsat vandbøfler og vilde heste i naturen i Aarhus?'

Arrangør: Aarhus 8000
Kom til årsmøde med foredrag og debat d. 29. oktober 2017 i Væksthusene, Botanisk Have med din lokale DN afdeling og hør om vores arbejde for natur og miljø i Aarhus Kommune.
Hvordan går det med fredningen af Botanisk Have, og hvordan forholder DN sig til planerne for Tangkrogen, højhuset på Søren Frichs vej og ikke mindst forslaget til Kommuneplan 2017? Fortsætter medlemsfremgangen og blev vi klogere på naturen og på hinanden i debatten om kunstværket i Mindeparken?
Disse, og mange andre spørgsmål besvares under bestyrelsens årsberetning, og har du måske ligefrem overvejet at melde dig som frivillig Aktiv i DN Aarhus, så er også mulighed for det. Sidst på eftermiddagen er der valg til bestyrelsen.
Årsmødet indledes med spændende foredrag og debat mellem professor i biologi ved Aarhus Universitet Jens Christian Svenning og forfatter og naturdebattør Rune Engelbreth Larsen.

Med udgangspunkt i 'rewildingtiltaget' i Kasted Mose i det nordlige Aarhus, diskuteres muligheder og begrænsninger for en friere og mere mangfoldig natur i Danmark.

Der er fri adgang til arrangementet. De tre dele er uafhængige – så du kan deltage i dem du vil.

Bemærk dog at der kræves tilmelding til foredrag og debat mellem professor i biologi ved Aarhus Universitet Jens Christian Svenning og forfatter og naturdebattør Rune Engelbreth Larsen.

Program og tilmelding: http://aarhus.dn.dk/nyheder/se-alle-nyheder/%C3%A5rsmoede-2017-med-foredrag-og-debat/ (kopier linket og sæt det ind i din browser eller klik på knappen "ekstern info" nedenfor).

Vel mødt!
Kontakt
Adresse
  • Peter Holms Vej
  • 8000 Aarhus
Mødested
Væksthusene, Botanisk Have. Peter Holms Vej, 8000 Aarhus C. Bemærk: Tilmelding påkrævet til foredrag og debat mellem professor i biologi ved Aarhus Universitet Jens Christian Svenning og forfatter og naturdebattør Rune Engelbreth Larsen. For tilmelding og program se her: http://aarhus.dn.dk/nyheder/se-alle-nyheder/%C3%A5rsmoede-2017-med-foredrag-og-debat/ (linket kopieres og indsættes i browser - alternativt tryk på knappen "ekstern info").