Naturplejedag i Jydelejet

Arrangør: Vordingborg 4791
Alle naturinteresserede inviteres til at være med til at forbedre orkidéernes voksesteder i Jydelejet. Der er mulighed for at låne en rigtig "prof" le, og du kan også få instruktion i at bruge den rigtigt. En del af hyggen er, når vi spiser frokost sammen i det grønne. Du medbringer selv frokostkurv
Orkidéerne trives.
Når frivillige gør en indsats for naturen, er det værd at bemærke, når det har en stor positiv effekt. Blandt de rigtig gode resultater er, at antallet af den sjældne orkidé, horndrager, øges. Sidste år stod den med over 2000 blomster i Jydelejet.

Det er ikke mindst de frivilliges indsats, der er årsag til den positive udvikling. Derfor giver det god mening at gentage succesen!

”Alle naturinteresserede inviteres til at være med til at forbedre orkidéernes voksesteder yderligere”, indbyder skovfoged H.C. Gravesen fra Naturstyrelsen Storstrøm og fortsætter: ”Du kan igen i år deltage i den store naturplejedag i Jydelejet ved Møns Klint. Vi glæder os til en hyggelig dag d. 1. oktober, hvor der skal slås med le og "høet" skal rives væk, så forholdene for de mere nøjsomme overdrevsurter forbedres og der kan blive endnu flere orkidéer."

Der er mulighed for at låne en rigtig "prof" le, og du kan også få instruktion i at bruge den rigtigt.

En del af hyggen er, når vi spiser frokost sammen i det grønne. Du medbringer selv frokostkurven.

Arrangørerne byder på drikkevarer i form af sodavand, samt kaffe, the og kage.

Arrangører: Græsningsforeningen Høje Møn, Danmarks Naturfredningsforening Vordingborg, GeoCenter Møns Klint, Vordingborg Kommune og Naturstyrelsen Storstrøm.

Medbring: Frokost, praktisk tøj, solidt fortøj, arbejdshandsker og le og rive, hvis du har.
Arrangementet er gratis.
Kontakt
Adresse
  • Langebjergvej 1
  • 4791 Borre
Mødested
Vi mødes ved P-pladsen ved Jydelejet.