Bliv medlem af ”bjørnebanden”

Arrangør: Rødovre 2610
Planten bjørneklo er ikke kun giftig for mennesker, den er også en trussel for andre planter, som den skygger ihjel. Derfor skal den bekæmpes. Vil du aktivt støtte den sag, så mød op i Artillerimagasinet den 19. april 2018 kl. 17 og hør nærmere om bekæmpelse af bjørneklo.
Planten kæmpebjørneklo er ikke kun giftig for mennesker, den er også en trussel for alle andre planter, som den skygger ihjel.
Naturfredningsforeningens repræsentantskab vedtog i 2002 en op-fordring til regeringen om at iværksætte en effektiv bekæmpelse af bjørneklo overalt i Danmark. DN Rødovre og Agenda 21 Gruppen i Rødovre har sammen med Rødovre Kommune taget initiativ til at organisere en ”bjørnebande”, som lokalt bekæmper planterne fra de første spænde bjørneklo spirer frem om foråret.
Vil du aktivt støtte denne sag, så ring på tlf. 36 41 06 13 og hør nærmere, samt meld dig som medlem af ”bjørnebanden”. Mød op i Artillerimagasinet den 19 april 2018 kl. 17 og hør nærmere om be-kæmpelse af bjørneklo.
Kontakt
Adresse
  • 2610
Mødested
Artillerimagasinet på Voldgaden i Rødovre (Fra P-pladsen på Rødovre Parkvej nærmest Vestvolden er der 3 minutters gang mod syd ad voldgaden)