St. Bededags Aften på Vestvolden

Arrangør: Rødovre 2610
Kom med på en lille gåtur på den 100 år gamle Vestvold med guide, der fortæller om volden og dens historie samt dyre- og planteliv. Efter turen serveres der gratis varme økologiske hveder. Børn er meget velkomne og vil elske turen i kassematterne.
Du inviteres på en lille vandretur af en times varighed på den godt 100 år gamle Vestvold med guide, der fortæller om volden og dens historie samt dyre- og planteliv.
Vi besøger bl.a. Artillerimagasinet, Hvissinge Batteri, dobbeltkaponiere nr. XII og andre af de renoverede bygninger, som er åbne for adgang denne aften. Husk lommelygten til turen i kassematterne.
I det gamle København var det en tradition, at borgerne St. Bededags Aften gik tur på Østervold. Igen i år genopliver vi denne tradition i Rødovre med en vandretur på volden.
Efter turen serveres der varme økologiske hveder. Børn er meget velkomne og vil elske turen i kassematterne. Deltagelse og hvederne er gratis.
Arrangeret i samarbejde med Agenda 21 Gruppen og Vestvoldsprojektet
Kontakt
Adresse
  • 2610
Mødested
Artillerimagasinet på Voldgaden (Parkering hvor Rødovre Parkvej støder op til Vestvolden, herfra er der kun 3 minutters gang mod syd ad voldgaden)