Vandretur i Bjergsted bakker

Arrangør: Kalundborg 4470
Ingen Jul uden traditioner. DN Kalundborg inviterer hele familien på rigtig familietur i Bjergsted Bakker. Der håbes på sne, så de flotte bakker pudres hvide. Fra toppen er der en lille km gåtur til Skarresø, hvor havørne har fået flere unger på vingerne.
Ingen Jul uden traditioner - derfor inviterer Danmarks Naturfredningsforening Kalundborg traditionen tro hele familien på en rigtig familietur i Bjergsted Bakker søndag d. 28. januar. Turleder Carsten Clausen vil undervejs fortælle om bakkerne og de flotte udsyn til alle verdenshjørner. Turen er fast på foreningens program og gennemføres i år for 11. år i træk. Danmarks Naturfredningsforening anbefaler, at man tager fornuftige travesko og varmt tøj på til turen, da der kan være koldt på toppen. Har man mulighed for at medbringe termokanden, er det også en god ide. Foreningen erindrer om, at hunden skal holdes i snor hele vejen - ellers er eneste krav at medbringe det gode humør.
Kontakt
Adresse
  • Gl Skovvej 1A
  • 4470 Svebølle
Mødested
Turleder og deltagere mødes ved Bjergsted Forsamlingshus klokken 13,00. Foreningen forventer at turen tager et par timer eller tre. Turen er det første arrangement i det nye år
Kommende arrangementer

Nattergale-tur til Madesø-

Kalundborg

Tur i Kystskoven.

Kalundborg

Skovens dag.

Kalundborg

Affaldsindsamling.

Kalundborg

Affaldsindsamling.

Kalundborg