Juledekorations- og Hyggeaften på Rødovregaard

Arrangør: Rødovre 2610
Lav juledekorationer med Grethe Pedersen. Grethe viser hvordan de smukkeste dekorationer laves. Medbring skål eller fad, lys, gran og andet materiale og ler eller oasis. Efter dekorationerne hygger vi os med julekonfekt, julekager og kaffe/the. Prisen er 40 kr. pr deltager. Tilmelding er ikke nød-ve
Vi laver juledekorationer med Grethe Pedersen og de dygtige piger fra ”Elsebeth’s Blomster” i Rødovre Centrum som instruktører. Grethe og hendes søde hjælpere viser, hvordan man laver de smukkeste dekorationer fx. med dekorationsmateriale, som kan hentes i naturen.
Husk at medbringe en skål eller fad, og fx lys, gran og andet dekorationsmateriale samt ler eller oasis. Lys, gran, ler og andet dekorationsmateriale kan også købes på aftenen af Grethe. Efter at vi har lavet dekorationer, hygger vi os med julekonfekt, julekager og kaffe/the. Prisen er kun 40,- kr. pr. deltager, som opkræves ved arrangementet.
I Danmark er der mange traditioner med julepynt, og hver familie har sikkert deres helt egne traditioner for hvordan, hvornår og ikke mindst hvad de bruger som julepynt, og hvad de pynter op med.
Men der er nok ikke tvivl om, at de fleste danskere pynter op til jul, og at de fleste gør det allerede, inden vi når til den 1 december. Graden af julepynt er meget forskellig fra familie til familie. I nogle familier går de all in og pynter op til jul – både inde døre og ude
Kontakt
Adresse
  • 2610
Mødested
Rødovregaard, ”loen”, Kirkesvinget 1, Rødovre (bag Rødovre Kirke – bus 132)