Økologisk dyrket have - Husrækken ved Odder

Arrangør: Odder 8350
Godt i læ har Mogens Nørgaard Hansen og Susanne Schmidt opbygget en rigtig fin økologisk dyrket have på Husrækken ved Oldrup - ca. 7 km fra Odder
I 1989 købte Mogens Nørgaard Hansen og Susanne Schmidt et husmandssted på Husrækken 17 ved Oldrup nær Odder. De gik i gang med at plante læhegn og anlægge en rigtig stor have - uden at bruge hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Deres økologisk dyrkede have består af en stor urtehave, en frugthave med buske og træer, en krydderurtehave, et drivhus og en staudehave. Rundt om haven er der permanente græsmarker til får, geder og høns. Haven er absolut et besøg værd, og søndag 19. august har du chancen - der vil være "åben havelåge" fra kl. 14-17 med rundvisninger. DN-Odder sørger for et lille traktement.

"Vi har fokus på biodiversitet og jordfrugtbarhed, og jeg har god erfaring med at udnytte de ting, som vi producerer på stedet, så jeg glæder mig til at fremvise vores ikke ukrudtsfrie, men meget frodige have", siger Susanne Schmidt.

Havebesøget og traktementet er gratis. Har du problemer med at komme til Husrækken 17, kan du kontakte formanden for DN-Odder, Ib Salomon på 24 44 39 87, så prøver vi at finde en løsning.
Kontakt
Adresse
  • Husrækken 17
  • 8350 Hundslund
Mødested
Husrækken 17, Oldrup, 8350 Hundslund
Kommende arrangementer

Årsmøde i DN-Odder

Odder