Leslåning på Bakkestien

Arrangør: Halsnæs 3300
Aktivitetsdag for hele familien. Den historiske Bakkesti skal slås, så nelliker, urter og fine græsser atter kan få lys og luft. Tag familien med på tur og hjælp os med at med at svinge leen og stakke høet som på bedstefars tid.
I Frederiksværk, langs Bakkestien, ligger et dejligt fredet overdrevsområde midt i byzonen. Området er fyldt med blomster og sarte græsser. Men det skal plejes for fortsat at kunne blomstre smukt. Tag familien med på tur og hjælp os med at med at svinge leen og stakke høet som på bedstefars tid. Vi starter kl. 10 med velkomst v. Ebbe Vitt, DN Halsnæs. Leslåningen er lavet i et samarbejde med Halsnæs kommune, Team natur. Gratis frokost og drikkevarer ved Halsnæs kommune. Vi begynder med en introduktion til at slå med le. Vi har leer og høriver til alle – eller tag din egen med. Leslåning er et traditionelt dansk håndværk, der både er en sjov og motionerende aktivitet for hele familien. Og så er det en naturvenlig og skånsom metode til at pleje vores lokale naturnaturperle.
Kontakt
Adresse
  • Kastaniealle
  • 3300 Frederiksværk
Mødested
Det er svært at parkere på Kastaniealle, så brug P-pladsen på Magleblikskolen udfor Tandklinikken. Herfra er der skilte til området