Sommerfugletur på Næstved Øvelsesplads

Arrangør: Næstved 4700
Vil du se et bredt udsnit af de danske sommerfugle, herunder den rødlistede Kejserkåbe og måske Hvid Admiral?
Næstved Øvelsesplads har gode forhold for sommerfugle der lever på overdrev og i skov og vi burde kun se mindst ti forskellige arter.

Der kræves ingen forhåndsviden om sommerfugle og undervejs vil der blive givet tips til hvor og hvornår man kan se forskellige arter, og hvordan man genkender dem.

Selv om hovedfokus er sommerfuglene vil der også blive fortalt om området og man vil få et indblik i de mange forskellige arter af vilde blomster i området.

Turen vil være på ca. 5 km og mest forløbe på grus- og asfaltvej, men også i lidt terræn på overdrevet, så kondisko eller lignende er udmærket fodtøj. Medbring gerne kamera, da der vil være gode muligheder for at fotografere sommerfuglene og de vilde blomster.

Tilmelding nødvendig (pr. mail) senest den 20. juli kl. 12, da der maksimalt kan være 30 deltagere. Det præcise mødested, samt evt. aflysning udsendes til de tilmeldte 1-2 dage før arrangementet. Sommerfuglene foretrækker solskin og flyver ikke i regnvejr, så i tilfælde af udbredt regn aflyses turen.
Kontakt
Adresse
  • 4700
Mødested
Næstved Øvelsesplads. Det præcise mødested oplyses til de tilmeldte 1-2 dage før arrangementet.