Kig på stjerner på Vestvolden

Arrangør: Rødovre 2610
Kunne du tænker dig at lære mere om nattehimlens planeter, stjernehobe og tåger? Michael Quaade fra Astronomisk Selskab fortæller om de spændende objekter og viser – hvis vejret tillader – dem frem i en stjernekikkert. Tag eventuelt din egen kikkert med. Samarbejde med Rødovre kommune.
Tag ud og kig på stjerner
Hvem kunne ikke godt tænke sig at komme tættere på himlen og nyde nattens stilhed? Det kan du opleve i Espelunden ved Artillerimagasinet.
Hvorfor skal du tage ud og kigge på stjerner?
Nogle gange kan man godt køre fast i hverdagens rutiner og glemme at mærke sig selv og dem omkring dig. Det at bryde hverdags mønstrene og prøv noget nyt, kan være med til at give dig og dine fornyet energi. Det kan være ligegyldigt, hvem du vælger at tage med, så er der en mulighed for hygge og samtaler, som man ikke altid har tid til i en travl dagligdag.

Om ikke så længe begynder det at blive tidligere mørkt og det vil det være en oplagt mulighed at tage børnene, så de også kan se de klare stjerner. Tag et tæppe, drikkelse og snacks med så I kan sidde og hygge og se stjernehimlen forandre sig.
Hvad kan ses på stjernehimlen?
Afhængigt af årstiden kan du se forskellige stjernebilleder og planeter. Kunne du tænker dig at lære mere om nattehimlens planeter, stjernehobe og tåger, så vil Michael Quaade fra Astronomisk Selskab fortæller om de spændende objekter og viser – hvis vejret tillader – dem frem i en stjernekikkeret. Tag eventuelt din egen kikkert med.

Arrangeret i samarbejde med Rødovre Kommune og Astronomisk Selskab.
Kontakt
Adresse
  • 2610
Mødested
Artillerimagasinet på Voldgaden i Rødovre (Fra P-pladsen på Rødovre Parkvej nærmest Vestvolden er der ca. 3 minutters gang mod syd ad voldgaden)